Scrol naar beneden op de Cursuspagina en klik op Volledige Cursistengids pdf.

Als het bestand niet opent, ga dan naar uw map Downloads of standaardmap op uw computer.

De instructies zijn hetzelfde voor Mobiele apparaten.

Opmerking: we maken voortdurend wijzigingen in ons materiaal. Als u de Cursistengids downloadt als pdf of u downloadt het volledige mp3-album, zijn die verbeteringen niet zichtbaar voor u. De beste manier om dit materiaal te gebruiken is online.