DESKTOP

Op uw homepage:

Of klik op Mijn voortgang in het hoofdmenu bovenaan de pagina.

Bekijk uw voortgang en prestaties per week of per maand. Bekijk uw score per vaardigheid. Klik op het dropdownmenu rechtsboven om resultaten per Cursus te bekijken. Engels, Spaans en Duits zijn de enige beschikbare talen.

MOBIEL

Scrol omlaag op uw homepage:

Of selecteer Mijn voortgang in het Menu.

Druk op het dropdownmenu om resultaten per Cursus te bekijken. Engels, Spaans en Duits zijn de enige beschikbare talen.

Bekijk uw voortgang per week of per maand. Bekijk uw score per vaardigheid.