PC-browsers

• Geluidskaart, externe speakers of een headset.
  • Elke 'evergreen' browser (Chrome, Firefox, Edge of Internet Explorer 11 of hoger).
  • Ondersteund besturingssysteem: Win11, Win10, Win8, Win7.

Mac-browsers

• Geluidskaart, externe speakers of een headset.
  • Elke 'evergreen' browser (Safari, Chrome, Firefox).
  • Ondersteund besturingssysteem: nieuwste MacOS.

iOS

• Ondersteund mobiel besturingssysteem: nieuwste versies van iOS Phone.
  • Ondersteunde mobiele browsers: nieuwste versie van Safari.

Android

• Ondersteund mobiel besturingssysteem: nieuwste versies van Android of Windows Phone.
  • Ondersteunde mobiele browsers: nieuwste versies van Chrome of Firefox.